privacy policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση: 12 Απριλίου 2022

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εισαγωγή

Από τις 25/5/2018 εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) γνωστός και ως ΓΚΠΔ με τον οποίο ενισχύεται το νομοθετικό πλαίσιο της προστασίας των υποκειμένων των δεδομένων όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σε ισχύ επίσης, βρίσκεται και εφαρμόζεται ο «Περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών» Νόμος του 2018 (125(Ι)/2018) σε προσαρμογή και εναρμόνιση με το ΓΚΠΔ. Η Δημοκρατική Παράταξη με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα συμμορφώνεται με τον ΓΚΠΔ στο πλαίσιο της δραστηριότητας και του σκοπού της και λαμβάνει τα προβλεπόμενα και διαθέσιμα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα κατά τα προβλεπόμενα στον ΓΚΠΔ και τη νομοθεσία κατ’ επέκταση.

Στη Δημοκρατική Παράταξη, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων που μας εμπιστεύεστε και να διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με δίκαιο και διαφανή τρόπο. Η ακόλουθη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, εφαρμόζεται στα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Δημοκρατική Παράταξη, εγγεγραμμένο πολιτικό κόμμα στην Κύπρο με
αριθμό μητρώου 18, με έδρα τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα 58, 1061 Λευκωσία.

Η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει ποια προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία σας συλλέγουμε, πότε και γιατί χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία και σε ποιους τα παρέχουμε. Επιπλέον, υποδεικνύει τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα δεδομένα σας, όπως ακόμη και τα άτομα στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για πρόσθετες πληροφορίες ή για τυχόν ερωτήσεις.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ανατρέχοντας στις πιο κάτω παραγράφους:

1. Τι προσωπικά δεδομένα διατηρούμε σχετικά με εσάς
2.Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και πως 
3.Πώς χρησιμοποιούμε τις σχετικές με εσάς πληροφορίες
4.Οι νομικές βάσεις που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας
δεδομένων. 
5.Σε ποιους κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας;
6.Προστασία των προσωπικών σας στοιχείων.
7.Πόσο καιρό διατηρούμε τα στοιχεία σας;
8.Τα δικαιώματά σας.
9.Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας.
10.Αλλαγές στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

1. Tι προσωπικά δεδομένα διατηρούμε σχετικά με εσάς

Η Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία συλλέγει διάφορα είδη προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς ανάλογα με το σκοπό για τον οποίον τα επεξεργαζόμαστε. Αυτά είναι:

  • Στοιχεία ταυτοποίησης (όνομα, επίθετο, αριθμός ταυτότητας κλπ.)
  • Δημογραφικά δεδομένα (διεύθυνση, τόπος διαμονής κλπ.)
  • Επαγγελματικά δεδομένα
  • Δεδομένα εκπαίδευσης

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι περιορισμένα και απαραίτητα για ορισμένο σκοπό και για συγκεκριμένη νομική βάση. Ο σκοπός είναι η καλύτερη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωση σας, στα πλαίσια της πολιτικής επικοινωνίας καθώς επίσης ενημέρωσης για επιμέρους δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Παράταξης.

Όταν αναφερόμαστε στην «Ιστοσελίδα μας» στην παρούσα πολιτική, εννοούμε την ιστοσελίδα www.depa.cy.

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και πως

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν χωρίς περιορισμό: το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό ταυτότητας, το επάγγελμα σας, το όνομα του πατέρα σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση κατοικίας σας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας, την ηλεκτρονική διεύθυνση IP, τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, τους χρόνους πρόσβασης σας, λεπτομέρειες καταγγελίας και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται: 

  • Με την υποβολή Αίτησης Εγγραφής Μέλους (έντυπη ή ηλεκτρονική).
  • Με την προσωπική ή ηλεκτρονική καταχώρηση στοιχείων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού.
  • Με τη συμμετοχή σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Παράταξης.
  • Με την προσωπική ή ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και βιογραφικών σημειωμάτων για πρόσληψη στην Παράταξη.

Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε ή να αποκτήσουμε ή να εξάγουμε προσωπικά σας δεδομένα παρατηρώντας τον τρόπο που αλληλεπιδράτε μαζί μας. Για παράδειγμα, για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί αποτελεσματικά, εμείς (ή οι πάροχοι υπηρεσιών) ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία αποθηκευμένα στο πρόγραμμα περιήγησης ενός χρήστη) τα οποία ενδέχεται να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τις ελέγξετε, μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική για τα Cookies που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.

Δεν συλλέγουμε πληροφορίες για σας που μπορεί να περιλαμβάνονται στις «ευαίσθητες» ή «ειδικές κατηγορίες» προσωπικών δεδομένων, όπως λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία ή τη φυλετική ή εθνική καταγωγή σας. Σημειώστε ότι η επεξεργασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων δεν επιτρέπεται από το νόμο, και απαιτείται η ρητή σας συγκατάθεση κάθε φορά που ίσως χρειαστεί να συλλέξουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των παιδιών. Η ιστοσελίδα μας όπως και η διαδικασία εγγραφής μέλους δεν έχουν σχεδιαστεί ούτε προορίζονται για παιδιά. Η σκόπιμη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων για παιδιά δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής μας. Για τους σκοπούς αυτής της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, “παιδιά” αποτελούν τα άτομα κάτω των δεκατεσσάρων ετών.

3.Πώς χρησιμοποιούμε τις σχετικές με εσάς πληροφορίες;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν μας το επιτρέπει ο νόμος. Συνήθως, θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

  • Για την εγγραφή σας ως μέλους της ΔΗΠΑ-Συνεργασία
  • Για την αξιολόγηση του βιογραφικού σας για πρόσληψη σας στην Παράταξη
  • Για τη σύναψη συμφωνιών με συνεργάτες και προμηθευτές
  • Για τη συμμόρφωση μας με νομική υποχρέωση
  • Για να διεκπεραιώσουμε τα αιτήματα σας
  • Για τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις της Παράταξης

Έχετε τη δυνατότητα απόσυρσης της συγκατάθεσής σας για οποιαδήποτε τέτοια επεξεργασία ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@depa.cy ή με τη χρήση της λειτουργίας “Unsubscribe”, σε οποιαδήποτε επικοινωνία για σκοπούς ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που σας αποστέλλουμε.

Σημειώστε ότι οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων έχει γίνει πριν την απόσυρση της συγκατάθεσης σας δεν επηρεάζεται.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Στο βαθμό που επεξεργαζόμαστε οποιαδήποτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με εσάς για οποιονδήποτε από τους ανωτέρω σκοπούς, θα το πράξουμε επειδή:

  • μας δώσατε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων,
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της νομοθεσίας για την απασχόληση, την κοινωνική ασφάλιση ή την
    κοινωνική προστασία,
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων, ή
  • έχετε καταστήσει τα δεδομένα σας προδήλως δημόσια.

Χρήση προσωπικών στοιχείων που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας μας

Εκτός από τους πιο πάνω σκοπούς αναφορικά με τη λειτουργία της Δημοκρατικής Παράταξης, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας μας:

  • για τη διαχείριση και τη βελτίωση της Ιστοσελίδας μας,
  • για την προσαρμογή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας μας ώστε να περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις ανακοινώσεις, την ενημέρωση, τις δράσεις και τις δραστηριότητες μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν,
  • για τη διαχείριση και απόκριση κάθε αιτήματος που υποβάλλετε μέσω της Ιστοσελίδας μας.
4.Οι νομικές βάσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Οι νόμιμες βάσεις στις οποίες στηρίζουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι:

  • Όταν έχετε συναινέσει στην επεξεργασία των δεδομένων σας, για έναν ή περισσότερους σκοπούς.
  • Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία εσείς είστε συμβαλλόμενο μέρος.
  • Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση μας με έννομη υποχρέωση μας.
  • Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου των δεδομένων ή άλλου φυσικού προσώπου.
  • Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που μας έχει ανατεθεί.
  • Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Παράταξη εφ’ όσον έναντι αυτών υπερισχύει το συμφέρον και τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας ως υποκειμένων των δεδομένων.
5.Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Σε σχέση με έναν ή περισσότερους από τους σκοπούς που περιγράφονται στη παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε λεπτομέρειες σχετικά με εσάς, σε όργανα της Δημοκρατικής Παράταξης που είναι αρμόδια για την οργάνωση, τη διαχείριση, τη λειτουργία και εκπλήρωση του σκοπού, που απορρέει από το Καταστατικό της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στα πλαίσια των καθηκόντων, που τους ανέθεσε η ίδια η Δημοκρατική Παράταξη σαν υπεύθυνος επεξεργασίας και σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ., είτε βάσει σύμβασης , είτε άλλης νομικής πράξης που τους συνδέει, πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχουν και οι υπάλληλοι της Δημοκρατικής Παράταξης, ως εκτελούντες την επεξεργασία.

Η Δημοκρατική Παράταξη στα πλαίσια της πολιτικής επικοινωνίας, ενδεικτικά στις περιόδους κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας, δικαιούται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε διάφορους τρίτους αποδέκτες, που τελούν σε άμεση ιδεολογική σύνδεση με την Παράταξη και έχουν τις ίδιες προγραμματικές αρχές και πολιτικές θέσεις με αυτό, όπως οι υποψήφιοι Πρόεδροι της Παράταξης, υποψήφια μέλη για τις οργανωτικές θέσεις της Παράταξης, οι υποψήφιοι βουλευτές της Κυπριακής Βουλής και υποψήφιοι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι υποψήφιοι των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω διαβιβάσεις και τις επαρκείς εγγυήσεις που χρησιμοποιεί η ΔΗΠΑ-Συνεργασία για τις διαβιβάσεις αυτές (συμπεριλαμβανομένων αντιγράφων σχετικών συμφωνιών) μπορούν να σας διατεθούν, αφού επικοινωνήσετε με
τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Δημοκρατικής Παράταξης, στο 22 270007 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@depa.cy. 

6.Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων
Έχουμε εφαρμόσει μία σειρά από φυσικά, ηλεκτρονικά και διαχειριστικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή, ακριβή και ενημερωμένα. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν:
  • Εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της Δημοκρατικής Παράταξης – Συνεργασία για να διασφαλιστεί ότι γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων.
  • Διοικητικοί και τεχνικοί έλεγχοι για τον περιορισμό της πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με βάση την «ανάγκη γνώσης». 
  • Τεχνολογικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων προστασίας, της κρυπτογράφησης και λογισμικού προστασίας από ιούς.
  • Φυσικά μέτρα ασφάλειας, όπως ειδικά μέτρα πρόσβασης προσωπικού στις εγκαταστάσεις μας.
7.Πόσο καιρό διατηρούμε τα στοιχεία σας;

Η Δημοκρατική Παράταξη επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνον για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας. Ωστόσο οφείλει να διατηρεί αυτά τα προσωπικά δεδομένα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα από την εγγραφή και την παροχή της συγκατάθεσής σας και για όλη τη διάρκεια που διατηρείτε την ιδιότητα μέλους, ενώ σε περίπτωση απώλειας της ιδιότητας αυτής, διατηρούνται για επιπλέον 7 έτη, και αυτό προς υποστήριξη των εννόμων συμφερόντων του κόμματος

8.Τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας

Στη βάση του Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, έχετε διάφορα δικαιώματα αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα. Συγκεκριμένα:

  • Δικαίωμα Ενημέρωσης (άρθρο 12): Έχετε το δικαίωμα σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη ενημέρωση χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση απάντηση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος.
  • Δικαίωμα Ενημέρωσης κατά τη λήψη συγκατάθεσης (άρθρα 13 και 14): Κατά τη λήψη συγκατάθεσης, η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα σας ενημερώσει για τους σκοπούς της συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων την περίοδο φύλαξης τους, σε ποιους θα κοινοποιηθούν τα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
  • Δικαίωμα Πρόσβασης (άρθρο 15): Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε πλήρως για τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και επεξεργάζονται στη ΔΗΠΑ-Συνεργασία. Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων και είμαστε υποχρεωμένοι εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου να σας το παραδώσουμε.
  • Δικαίωμα Διόρθωσης (άρθρο 16): Έχετε τo δικαίωμα να αιτηθείτε διόρθωσης ή τροποποίησης ή συμπλήρωσης των προσωπικών σας δεδομένων που κατέχουμε και επεξεργαζόμαστε είτε γιατί είναι ελλιπή, είτε γιατί είναι λανθασμένα. 
  • Δικαίωμα Διαγραφής (άρθρο 17): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Παράταξη τη διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Το δικαίωμα σας θα ικανοποιηθεί εκτός αν η Παράταξη, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας έχει υπέρτερο έννομο συμφέρον.
  • Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας (άρθρο 18): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν ισχύει ένα από τα ακόλουθα:
    • Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι ακριβή.
    • Η επεξεργασία είναι παράνομη και αντιτάσσεστε στη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί αυτής, τον περιορισμό της επεξεργασίας τους.
    • Δεν είναι πλέον απαραίτητα για την επεξεργασία αλλά τα δεδομένα απαιτούνται από εσάς για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
    • Όταν έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία τους και αναμένετε την επαλήθευση κατά πόσον οι νόμιμοι λόγοι που προβάλλει η Παράταξη υπερισχύουν των δικών σας λόγων.
  • Δικαίωμα Γνωστοποίησης (άρθρο 19): Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με την ενημέρωση τρίτων από την Παράταξη, στους οποίους γνωστοποιήθηκαν τα προσωπικά σας δεδομένα, στις περιπτώσεις διόρθωσης ή/και διαγραφής τους.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα (άρθρο 20): Έχετε το δικαίωμα λήψης των δεδομένων σας σε κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο και διαβίβασης τους σε άλλο οργανισμό (εάν αυτό είναι τεχνικά δυνατόν).
  • Δικαίωμα Εναντίωσης (άρθρο 21): Έχετε το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν εκτός αν εμείς ως ΔΗΠΑ-Συνεργασία έχουμε υπέρτερο έννομο συμφέρον στη συνέχιση της επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα στη Μη Αυτοματοποιημένη Λήψη Αποφάσεων (άρθρο 22): Έχετε το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε αποφάσεις που λαμβάνονται αποκλειστικά στη βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Οποιαδήποτε χρονική στιγμή έχετε το δικαίωμα καταγγελίας της Παράταξης στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων . Επίσης, ανά πάσα στιγμή, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για καθορισμένους σκοπούς. Οποιαδήποτε ανάκληση συγκατάθεσης, δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε σε συγκατάθεσή σας, προτού ανακληθεί από εσάς.

Ενδέχεται κάποια δικαιώματα του υποκειμένου να μην μπορούν να εξασκηθούν εφ’ όσον συντρέχουν λόγοι όπως αναφέρονται στο άρθρο 23 του ΓΚΠΔ.

Δεν θα χρειάζεται να καταβάλλετε οποιοδήποτε τέλος για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας). Όμως, είναι πιθανόν να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος εάν το αίτημά σας για πρόσβαση είναι προφανώς αβάσιμο ή υπερβολικό. Διαφορετικά, μπορεί να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας σε τέτοιες περιστάσεις.

Κατά την υποβολή του αιτήματός σας και για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να εξασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση (καθώς και τα άλλα δικαιώματά σας) είναι δυνατόν να σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες ως κατάλληλο μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε πρόσωπο το οποίο δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@depa.cy ή να μας γράψετε στην παρακάτω διεύθυνση:

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων, Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα 58, 1061 Λευκωσία, Κύπρος.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας για την υποβολή παραπόνου σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

9.Υποβολής καταγγελίας

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα ή οποιοδήποτε ερώτημά ή αίτημα το οποίο έχετε υποβάλει σε μας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Κύπρο. Αν θέλετε να απευθυνθείτε στο γραφείο της.

Επιτρόπου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

10.Αλλαγές σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ενδέχεται ανά διαστήματα, να τροποποιούμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για την ενημέρωσή σας στην περίπτωση αλλαγών στη δήλωση αυτή, θα αλλάζουμε την ημερομηνία αναθεώρησης στην πρώτη σελίδα. Η νέα τροποποιημένη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων θα ισχύει από την ημερομηνία αναθεώρησης. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη δήλωση ώστε να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα στοιχεία σας.

Available Languages

EN / GR

Ενημερώσου για τις τελευταίες εξελίξεις.